Το Μαρούσι πέρασε στους τελικούς! (12-4)

123456789RHE
ΜΑΡΟΥΣΙ30000222312

ΕΥΡΥΑΛΗ3100000004

 NIKH:  Δ. ΛΟΜΗΣ(2-0) ΗΤΤΑ:  Α. ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ (0-2)



Το Μαρούσι πήρε την τρίτη και τελευταία νίκη που χρειαζόταν για να περάσει στους τελικούς, το Σάββατο στο Ελληνικό. Το παιχνίδι ήταν στην κόψη του ξυραφιού για 5 innings, όμως κάποια λάθη στο 6ο και 7o inning από τους παίκτες της Ευρυάλης παράλληλα με την επιθετική τους αδράνεια, συντέλεσαν στο τελικό 12-4.


Ο Δημήτρης Λόμης μετά τα πρώτα 2 innings δεν έδωσε δικαιώματα στους γηπεδούχους και κράτησε το σκορ χαμηλά. Σημείωσε πολλά SOs, ενώ παράλληλα έδωσε εύκολα plays στο infield του Αμαρουσίου. Αντιθέτως, η Ευρυάλη προδόθηκε από τα λάθη της. Κάποια άσχημα pick offs σε κρίσιμες στιγμές, παράλληλα με τα πολλά κλεψίματα από τους παίκτες του Αμαρουσίου, έδωσαν δικαίωμα στο Μαρούσι να χτίσει σημαντική διαφορά από το 7ο inning και μετά. Η ομάδα των Νοτίων Προαστίων ήταν ράθυμη και παράλληλα άτυχη στο ρόπαλο με αποτέλεσμα να μην σκοράρει και το σκορ να ξεφύγει.

Το Μαρούσι πέρασε στους τελικούς όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό σε μια σειρά best-of-5, ενώ αντιστοίχως η Ευρυάλη θα παίξει μικρό τελικό για να διεκδικήσει την τρίτη θέση.