Μεγάλη νίκη της Ολυμπιάδας επί της Ευρυάλης (18-14)!

123456789RHE
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ50303421018

ΕΥΡΥΑΛΗ32011610014

 NIKH:  Γ. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ(2-5,17.47) ΗΤΤΑ:  Η. ΣΤΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ (0-1,35.41)


Ωραίος αγώνας με υψηλό σκορ στο δεύτερο παιχνίδι του Σαββάτου μεταξύ Ολυμπιάδας και Ευρυάλης. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι πήραν την νίκη με 18-14. Πολύ θετική είκονα άφησε η Ολυμπιάδα καθώς  οι νεαροί παίκτες της έπαιξαν με ψυχή, είχαν πολλά χτυπήματα, ενώ έβγαλαν και κάποιες καλές φάσεις στην άμυνα.

Η Ευρυάλη έδωσε χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς αναπληρωματικούς παίκτες, μιας και ο αγώνας δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον για την ομάδα της Γλυφάδας. Η πολύ καλή παρουσία στο ρόπαλο της Ολυμπιάδας και παράλληλα αρκετά αμυντικά λάθη από πλευράς των παικτών της Ευρυάλης έδωσαν ένα αρχικό προβάδισμα 15-7 στους ερυθρόλευκους.


Η Ευρυάλη στο bottom του 6ου inning έκανε αρκετές αλλαγές, 2-3 εξ αυτών βασικών παικτών της ομάδας, που δεν είχαν ξεκινήσει στον αγώνα, αλλά παρόλα αυτά δεν κατάφερε να επιστρέψει στον αγώνα έχοντας ένα επιμέρους σκορ 3-7.

Η προσπάθεια της Ολυμπιάδας ήταν πραγματικά συγκλονιστική. Δεν σταμάτησε να σκοράρει σε κανένα σημείο του αγώνα και αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια στους νεαρούς παίκτες της που στάθηκαν σε πολύ καλό επίπεδο.

Αυτός ήταν ο τελευταίος αγώνας των δύο ομάδων για φέτος. Η Ευρυάλη πλέον τερματίζει στην 4η θέση και περιμένει να μάθει τον αντίπαλο της στην πρώτη φάση των playoffs, που θα βγει από τον νικητή του αγώνα Παναθηναϊκός - Μαρούσι 2004, την Δευτέρα. Η Ολυμπιάδα τερματίζει όπως φαίνεται στην έκτη θέση της βαθμολογίας μαζί με τον Μίλωνα και ετοιμάζετε για την νέα χρονιά με μεγαλύτερες αξιώσεις.