Το Μαρούσι πήρε το πλεονέκτημα στην σειρά με την Ευρυάλη (10-18)

123456789RHE
ΕΥΡΥΑΛΗ








10

ΜΑΡΟΥΣΙ








18

 NIKH:  Δ. ΛΟΜΗΣ(1-0) ΗΤΤΑ:  Α. ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ (0-1)



Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι την Κυριακή στο Ελληνικό ανάμεσα στο Μαρούσι και την Ευρυάλη. Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν την σειρά των ημιτελικών με 1-1, όμως η ομάδα των Βορείων Προαστίων κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με 2-1 μετά την επικράτηση της με 10-18.


Και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με πολλά λάθη τον αγώνα. Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για το Μαρούσι, καθώς η Ευρυάλη πέτυχε 4 runs με το καλήμερα στο 1ο inning και ενώ είχε ήδη 2 outs. Η διαφορά έσβησε όταν στο ρόπαλο ήρθε το Μαρούσι. Οι ομάδες ήταν κοντά στο σκορ για μεγάλη διάρκεια του παιχνιδιού.

Στην συνέχεια ο Δημήτρης Λόμης κατάφερε να κρατήσει την Ευρυάλη σε χαμηλές επιδόσεις στο ρόπαλο, παράλληλα οι συμπαίκτες του ήταν αρκετά παραγωγικοί και μαζί με κάποια λάθη από πλευράς παικτών της Ευρυάλης, το Μαρούσι πήρε σημαντικό προβάδισμα με 9-13 στο τέλος του 7ου.

Η διαφορά αυξήθηκε στους οκτώ στην τελευταία επίθεση του Αμαρουσίου στο τέλος του 8ου, μια διαφορά που η Ευρυάλη δεν κατάφερε να καλύψει με αποτέλεσμα το Μαρούσι να πάρει την πολυπόθητη νίκη.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι για την ομάδα της Ευρυάλης, υπήρξαν δύο τραυματισμοί στο ξεκίνημα του αγώνα. Ο πρώτος τραυματισμός ήταν αποτέλεσμα hit by pitch από πλευράς του Δημήτρη Λόμη - σημείωσε συνολικά 5 στο παιχνίδι - ενώ ο δεύτερος προήλθε από τράβηγμα στο οπίσθιο μηριαίο του αθλητή της Ευρυάλης κατά το τρέξιμο στην πρώτη βάση.