Shutout από τον Πιτ Συκαρά - Επεισοδιακή η έναρξη του αγώνα!

123456789RHE
ΑΡΗΣ000000XΧΧ023
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ242214XΧΧ15101
 NIKH: Π. ΣΥΚΑΡΑΣ (1-0,0.00), ΗΤΤΑ: Α. ΚΑΣΚΑΤΗΣ (0-1,12.23)

   
Απόλυτος πρωταγωνιστής του αγώνα Άρης - Παναθηναϊκός ήταν ο Πιτ Συκαράς, το Σάββατο στο Ελληνικό. Ο Ελληνο-αμερικανός pitcher έκανε shutout και το παιχνίδι έληξε με το εκκωφαντικό 15-0 με mercy rule σε 6 innings.

 Ο Άρης έχοντας τρεις σημαντικές απουσίες, αυτές των τριών παικτών από την Βουλγαρία, δεν μπόρεσε να αντεπεξέλθει στις υψηλές επιδόσεις του αντιπάλου, σε pitching και ρόπαλο. Μοναδικός παίκτης που ξεχώρισε από τον Άρη είναι ο Δημήτρης Γαζής που είχε 2 hits απέναντι στον Συκαρά.


Το παιχνίδι για τον Άρη ξεκίνησε ο Άκης Κασκάτης, ο οποίος περπάτησε πολλούς παίκτες τους Παναθηναϊκού από νωρίς με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί γρήγορα από τον νεαρό Αντώνη Καρούνη. Ο Άρης άλλαξε συνολικά 4 pitchers, καθώς στο mound ακολούθησαν οι Μανώλης Βανδάρης, Srdjan Milosajevic και Γιώργος Λεμπέσης.

Πρωταγωνιστής και στο επιθετικό κομμάτι για τον Παναθηναϊκό ήταν ο  Πιτ Συκαράς, ο οποίος σημείωσε 3 hits.

   
Το παιχνίδι επισκιάστηκε από εξωαγωνιστικούς παράγοντες καθώς καθυστέρησε να ξεκινήσει και η έναρξη του ήταν επεισοδιακή. Ο αγωνιστικός χώρος είχε υποστεί δολιοφθορά από αγνώστους. Η περιοχή του infield και του home plate είχαν πλημμυρίσει με αποτέλεσμα να χρειαστούν εργασίες για την αποκατάσταση τους. Ίδια ακριβώς ήταν η εικόνα και στο προπονητήριο 2, όπου προπονούνται και αγωνίζονται οι παιδικές - εφηβικές ομάδες. Ο Άρης δεν επιθυμούσε την διεξαγωγή του αγώνα λόγο ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου και ακολούθησαν λεκτικοί διαπληκτισμοί μεταξύ των managers των δύο ομάδων.
    
Έκρυθμη ήταν και η κατάσταση και στην γραμματεία, καθώς υπήρξαν παράπονα από πλευράς Άρη για την συμμετοχή 2 διεθνών Ισπανών με την ομάδα του Παναθηναϊκού. Στο τέλος του αγώνα οι υπεύθυνοι του Άρη κατέθεσαν ένσταση τόσο για την συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα καθώς και για εξύβριση σε βάρος τους από πλευράς του manager του Παναθηναϊκού.

Ας θαυμάσουμε τον Πιτ Συκαράς να pitchάρει με μεγάλη ταχύτητα και να βγάζει ένα SO σε 4 pitch στο βίντεο που ακολουθεί!